Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

OVER MIJ

WIE BEN IK?

Ja, je kan jezelf aardig tegenkomen in dit leven. En dat is geen kattenpis. Ik verkeerde destijds bijvoorbeeld in een overlevingsmodus zonder mijzelf daar bewust van te zijn: ik was de verbinding met mijzelf volledig kwijt & voelde ik mij compleet stuurloos, een bemanningsloze kapitein op een zinkend schip in the middle of nowhere…

Tot dat ik doordrongen raakte van het feit dat als ik zelf niet zou veranderen er nooit iets zou gaan veranderen. Dit leven is geen generale; dít is het, er bestaat helemaal géén generale; we leven echt maar één keer dit leven!

Ik realiseerde me dat ik door het leven; de gebeurtenissen & de dingen, anders te bekijken mijn leven draaglijker & lichter kan maken & hierdoor letterlijk in een ander daglicht stellen.

Het leven heeft nu eenmaal de neiging om jou er soms ‘van af te gooien’ als op een treinspoor, maar we maken het onszelf als mensen ook echt niet altijd gemakkelijk…

Ook jij maakt het jezelf wellicht niet altijd even gemakkelijk. Dat keuzes niet altijd de gewenste uitkomst hebben is onderdeel van het leven. Net als dat niemand helaas pijn & verdriet zal worden bespaard. Maar hoe we met deze ervaringen & gevoelens omgaan, daar hebben we wel invloed op.

Daar zit de verandering & jouw sleutel tot jouw FLOW!

EN DUS?

Mijn drive is om -samen met jou- te ontdekken wat jou uiteindelijk in jouw FLOW brengt.

 

Daarvoor is het eerst belangrijk te weten waar jij op dit moment na je scheiding tegen aan loopt, welke belemmerende gedachten dit veroorzaken & hoe je de connectie met jezelf weer duurzaam kunt versterken.

 

Ik geef je tips & tools voor het leven zodat je uiteindelijk leert hoe jij jezelf weer op die plek kunt krijgen waar jij wilt zijn: de plek waar jij in je FLOW bent!

Hier moet je zelf ook wel wat voor doen: het is geen rocket science, maar het vraagt wel moed, (zelf)reflectie, toewijding & een andere manier van naar de dingen (durven) kijken.

Angst overwinnen door uit je comfort zone te gaan, jezelf uit te dagen & te verrassen door tegelijkertijd met veel liefde naar jezelf en jouw omgeving durven te leren kijken.

Theorie, technieken, instrumenten, expertise & toepassingen uit de positieve psychologie, NLP, oplossingsgerichte coaching, RET helpen ons hierbij; samen met ademhalingsoefeningen, meditaties, yoga & visualisaties.

 

Ik kijk er heel erg naar uit om, samen met jou, op zoek te gaan naar jouw FLOW!

@marielwitteveen (Insta, 2023)
@marielwitteveen (Insta, 2023)
@marielwitteveen (Insta, 2023)
@marielwitteveen (Insta, 2023)
@marielwitteveen (Insta, 2023)

VANETTA SMIT

IF YOU ALWAYS DO WHAT YOU DID YOU GET WHAT YOU GOT

(Albert Einstein, 1879-1955)

Mijn lijfspreuk is natuurlijk niet voor niets mijn mantra geworden. Ik kwam deze quote van Einstein tegen terwijl ik nog niet gescheiden was. Dat deed mij wel realiseren dat er soms geen andere mogelijkheid meer is dan gewoonweg te stoppen met dat wat je doet; want als je blijft doen wat je deed, verandert er gewoonweg HE-LE-MAAL niets. Door te stoppen met dat wat je doet, gaan er ook weer andere deuren open en dat maakt natuurlijk dat ik nu ben waar ik nu ben. Ik ben dankbaar voor onze prachtige kids die hier toch maar mooi uit voortgekomen zijn. Voor alle wijze lessen die ik met vallen & opstaan heb geleerd. Ik ben ook dankbaar voor waar ik nu ben, ook in verbinding tot mijn dots. No pain, no gain blijkbaar. Ik verwijt niemand iets, ik kan slechts concluderen dat ikzelf nog genoeg te leren had… (& ook nooit uitgeleerd zal zijn).

Gezien worden als mens. Gehoord worden & ruimte creëren voor jouw, mijn & ons verhaal. Mijn oprechte motivatie is om mensen van daar uit te laten zien wat voor kracht en schoonheid zij in zichzelf hebben mits zij het zichzelf & anderen gunnen om dit aan zichzelf; en de wereld te laten zien. Vanuit verwondering, verrassing, prikkeling en verbazing te komen tot wie zij altijd zijn geweest. Vanuit mijn holistische visie heeft iedereen evenveel waarde in onze circle of life & heeft iedereen interessante, inspirerende en mooie dingen in te brengen. Dat kan alleen als je dat doet vanuit wie je bent; vanuit wie je altijd bent geweest. Dan spreek je over inspirerend persoonlijk leiderschap. Daarvoor moet je ook naar jezelf durven kijken & eerlijk willen zijn. Dat is natuurlijk niet altijd een pretje. Daarin zit echter ook jouw vermogen te groeien en van daaruit kan je je alleen maar verder ontwikkelen. Zodat je van daar uit (weer) in je FLOW kan komen!

IF YOU NEVER GET LOST, YOU’LL NEVER FIND A NEW ROUTE AGAIN

(Joan Littlewood, Britse theaterregisseur & -schrijver,
1914-2002)
Mede om die reden werk ik in mijn paktijk ook als, jawel, matchmaker voor Mens & Relatie: wanneer je weer in je FLOW bent, lukt het ook meestal beter om je open te stellen voor anderen en voor, uiteraard, de liefde. Vrouwen na hun scheiding weer in verbinding brengen met zichzelf zodat zij ook weer toegerust zijn om zich later weer te kunnen verbinden met anderen. Mooi he.

 

Dus ben je op zoek naar een partner & wil je vandaag nog stappen ondernemen? Schrijf je dan in via: Mens & Relatie dan kom ik binnenkort bij je langs voor een persoonlijke kennismaking, ik kijk er naar uit!

 

 

“Vanetta is able to shine a soft light on people

and that is what makes her a good coach.”

 
@marielwitteveen (Insta, 2023)