Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

AANBOD

Ook weer in je FLOW na je scheiding?

Na je scheiding ben je vast heel goed in staat om op rationele wijze het begrip FLOW te begrijpen en hopelijk kun je zelfs ook momenten oproepen waarbij je je kunt herinneren FLOW te hebben ervaren. Maar het daadwerkelijk voelen hiervan gaat je wellicht op dit moment een stuk moeilijker af. Of het lijkt onmogelijk een toekomstbeeld voor ogen te zien waarbij je jezelf weer in je FLOW kunt zien…

 

Wat kan ik allemaal voor je betekenen? Hieronder staan de verschillende mogelijkheden. Heb je daarna nog vragen en/of opmerkingen? Laat het me gerust weten via mijn mail of tijdens een GRATIS intake.

Graag ga ik samen met jou op reis, op zoek naar jouw FLOW, door uit te vinden waar jouw talenten & uitdagingen liggen, help ik je om doel(en) te (her)formuleren vanuit jouw intrinsieke motivatie zodat jij -vanuit die oprechte verbinding met jezelf- weer kunt worden en zijn wie je altijd bent geweest! Mail me op flow@closeupcoaching.nl en ik neem graag contact met je op voor een GRATIS intake zodat we aan de slag kunnen met jouw FLOW!

 

Druk hieronder op een button voor de mogelijkheden & meer achtergrondinformatie:

 

FLOW INTAKE

Maximaal 45 minuten; gratis
De intake is altijd gratis en duurt 45 minuten. Hierin onderzoeken we of ik jou de juiste begeleiding kan bieden die aansluit bij jouw hulpvraag en of we onderling een klik hebben zodat jij je veilig voelt om in vrijheid te spreken en ik het idee heb dat ik jou daadwerkelijk kan helpen en tegelijk een safe space kan bieden van waaruit we in vrijheid echt aan de slag kunnen gaan.

FLOW STUDIO SESSIES

Maximaal 1,5 uur; prijs per sessie €117; voor 5 sessies €478
Wil je met mij de diepte in met persoonlijke begeleiding, specifiek afgestemd op jouw persoon, hulpvraag & situatie, dan is het traject de FLOW Studio sessies helemaal iets voor jou. Dit is lifecoaching waarbij we -na de intake- verder samen inzoomen op jouw specifieke hulpvraag in een totaal van vijf sessies van maximaal 1,5 uur per sessie.
Foto’s @marielwitteveen (Insta, 2023)
Mijn locatie is mijn Studio in De Bilt, maar wellicht wil jij veel liever de diepte in op een andere plek die voor jou prettig voelt, jouw safe space. Ik woon bijvoorbeeld tegenover het bos, maar ik kan natuurlijk ook bij jou thuis langskomen. Uiteraard zijn hier dan wel wat extra kosten aan verbonden, maar in principe is dit alles bespreekbaar. Dat jij je prettig, veilig en gezien voelt, dat is het allerbelangrijkste. Voel je vrij om de mogelijkheden te benoemen, samen komen we er vast wel uit.
 
In principe geven de FLOW Studio Sessies voldoende handvatten om zelf weer verder aan de slag te gaan:
  • Je voelt je weer verbonden met wie je altijd bent geweest doordat je je eigen belemmeringen kent, daarmee om kunt gaan en weet wat voor jou werkt vanuit jouw authenticiteit en eigen kernwaarden.
  • Je hebt jouw duidelijke stip (doel) op de horizon geformuleerd & weet wat je drijft en waar je naar toe wil.
  • Je beschikt over instrumenten waarmee je jezelf kunt uitdagen & motiveren om deze focus scherp te houden en daar ook te geraken.
  • Je weet weer hoe het voelt om in jouw eigen FLOW te zijn en wat jij nodig hebt om weer in deze optimale toestand, jouw FLOW, te geraken.
  • Je beschikt over -voor jouw werkende- tips & tools waar je de rest van je leven altijd weer op terug kunt vallen zodat je zelf weet wat je nodig hebt om weer in jouw FLOW weet te komen.
Het kan zijn dat langere begeleiding en/of advies gewenst is. Wil je na de FLOW sessies verdere begeleiding, nog meer de diepte in of een andere coachvraag beantwoorden, dan kunnen we dat altijd aan het einde van deze vijf sessies bespreken. Mochten er meer sessies nodig zijn, dan is dat natuurlijk mogelijk.

FLOW journal

INBEGREPEN bij de FLOW Studio Sessies (offline)
Daarnaast ontvang je het FLOW journal: een mooi boek waarmee je -naast de gewone sessies- verder de verdieping kunt opzoeken, je eigen ontwikkeling en groei kunt bijhouden, inspiratie kunt opdoen en sommige dingen nog eens kunt nalezen. Een waardevol hulpmiddel & naslagwerk bij jouw reis dat je elke dag opnieuw kunt raadplegen. Duurzaam hè.
 

FLOW STUDIO online

Online; maximaal 60 minuten
De hierboven besproken mogelijkheden vinden allemaal live in mijn Studio of elders op een fysieke locatie plaats. Natuurlijk is online coaching ook een optie, dan duren de sessies elk 1 uur in plaats van 1,5 uur. De prijzen zijn hetzelfde als hierboven omschreven.

FLOW FOLLOW-UP

Eenmalig; maximaal 1,5 uur los te boeken, €117
In principe verstrek ik geen losse sessies. Maar wil je na een half jaar of een jaar een extra (losse) sessie nadat we eerder samen de Studio Sessies hebben volbracht, dan is dat natuurlijk mogelijk als een vervolg van jouw eerdere reis en zoektocht. Een soort herijkingsmoment, een actuele stand van zaken; waar sta je nu en waar loop je (nog) tegen aan? Wat heb je nog nodig of nog behoefte aan?

FEMALE FLOW

Groepssessies in de Studio of op locatie; maximaal 1,5 uur; per 4 sessies te boeken; €47 per sessie; min. 2 vrouwen
Jezelf vrij kunnen uit, jouw ervaringen delen & tegelijkertijd jezelf herkennen in de verhalen van anderen die soortgelijke ontwikkelingen hebben meegemaakt is een hele mooie stap om (weer) in verbinding te komen met jezelf en anderen. Laagdrempelig en intiem vanuit een fijne warme setting. Door te vertellen, luisteren en/of tegelijkertijd samen naar manieren te zoeken hoe met omstandigheden om te gaan die komen kijken na je scheiding, leer je van ieders inbreng en van elkaar. Weten dat ‘je niet de enige bent’ werkt op zichzelf al heel helend en stimulerend om weer dichter bij jezelf te komen en bij wie je altijd al bent geweest.
Als coach ondersteun ik jullie in dit proces vanuit de zijlijn en reik aan daar waar dit jullie groei & kracht verder kan versterken.
Je kunt je individueel aanmelden maar ook aanmelden met een eigen clubje. Mail naar flow@closeupcoaching.nl en we bespreken de mogelijkheden. Ook de locatie staat natuurlijk vrij.
NOTABENE
Mijn specialiteit is het begeleiden van vrouwen na hun scheiding. Maar uiteraard is iedereen welkom, zo ook mannen of mensen met een andere hulpvraag. In essentie gaat coaching over onderwerpen waar mensen op een moment in hun leven vaker of opeens tegen aanlopen waarbij men uiteindelijk tot het besef komt dat het anders moet. ‘Omdat het zo niet langer gaat’, of ‘het nu eenmaal niet meer werkt zoals je het daarvoor altijd deed.’ Dus, iedereen, wees welkom en schroom niet wanneer je niet tot de zogenoemde ‘hoofddoelgroep’ behoort, we zijn tenslotte allemaal mensen en dat is feitelijk het enige dat telt.
Verder hanteer ik vanuit lifecoaching een holistische aanpak, dit betekent dat ik, als coach, niet alleen kijk naar de mentale of psychische factoren achter menselijk gedrag, maar daar ook de lichamelijke, energetische en emotionele kanten van de coachklant en vraagstukken rondom zingeving erbij betrek. Een scheiding is meer dan een emotioneel proces, jouw lichaam kan er zeker onder te lijden hebben of de werksituatie is -op dat moment- wellicht niet faciliterend genoeg gezien de omstandigheden. We onderzoeken samen welke levensgebieden hierdoor allemaal worden geraakt, welke invloed dit heeft & waar jij -op dit moment- de meeste aandacht op wilt en kunt vestigen.

Foto's @marielwitteveen (Insta, 2023)